Marathon Leidschendam - Logo
Grieks restaurant Marathon - Facebook

Een reservering plaatsen

Wilt u ook zo graag een middag of avondje op vakantie? Bij Grieks Restaurant Marathon aan de sluisjes kan dat. Geniet op ons zonnige terras aan het water van een heerlijke lunch, een kopje koffie, onze Griekse tappas “pikilia” met een lekker glas wijn erbij. Later op de middag doet een cocktail of een (wit)biertje op een warme zomerdag ook wonderen voor uw vakantiegevoel, gezellig samen met familie, vrienden of collega's. Vanzelf wordt het dan tijd om te blijven/ komen eten. Bij mooi weer op het terras bij de levendige sluisjes van Leidschendam of binnen in ons geheel nieuwe restaurant. U waant zich echt op vakantie.

Ons advies is om tijdig te reserveren waarvoor u onderstaand online reserveringsformulier kunt invullen. Wij zullen u hartelijk ontvangen, natuurlijk met een echt traditioneel Grieks ouzootje. Jamas!

Mocht u voor vandaag willen reserveren dan verzoeken wij u vanaf 15:00 alle reserveringen telefonisch door te geven. Een internet reservering na 15:00 voor dezelfde dag is NIET meer mogelijk waarvoor uw begrip.

Op het terras kan niet gereserveerd worden. Een tafeltje op het terras is afhankelijk van beschikbaarheid, waarvoor uw begrip.